Lyborg indgår samarbejde med salon Lækker


Så kan jeg endelig afsløre den hemmelighed jeg har gemt på meget længe. D. 1/5 indgår jeg et fantastisk samarbejde med salon Lækker. Det vores samarbejde går ud på er at Lækker overtager Lyborgs lokaler. jeg er så heldig at jeg har fået lov til at fortsætte med at drive min forretning videre i de samme lokaler. Jeg skal leje en frisørstol og et neglebord, så jeg fortsat kan have alle mine dejlige kunder. Jeg håber I har lyst til at være med på mit og Lyborgs nye eventyr. 

Praktisk info:

Jeres nuværende tider vil forblive som de er (så ingen panik) 😜

I vil i en nær fremtid modtage en sms med et nyt booking link når jeg er klar med det. Men indtilvidere booker I bare som i plejer. 

Der vil selvfølgelig være lidt pris ændring. Mine priser her på hjemmesiden, er allerede ændret til de nye priser. De træder i kraft d. 1/5.

Skriv endelig en kommentar hvis du har spørgsmål. Eller ring til mig på 32141010

kæmpe Kram Mia